Karosszérialakatos munkák

Megsérült az autója? Csak egy karcsolás? Betörött a szélvédője? Karambolózott? Összetörte? A parkolóban megnyomták az autóját? Beléjöttek? Betörték az egyik ajtó ablakát? Feborult? Megkoccantotta? Casco-ja van? Kötelezőre megy a javítás? Saját zsebből javítattja meg?

Akár igen, akár nem, ha Ön autóval jár, akkor jó, ha tud rólunk, ezért írja be telefonja memóriájába elérhetőségeinket, hogyha gond van, azonnal segíthessünk:

Lene Karosszéria | 06 70 270 06 03 | lene@t-online.hu | Műhely: Székesfehérvár, Kőrösi utca 228. (Feketehegy, Farkasvermi út.-Bébic utca sarka)

Vállaljuk gépjárműve karosszérialakatos munkái elvégézést, teljes körű kárügyintézéssel!

Műhelyünk fel van szerelve mind a nagyobb, mind a kisebb javításokra szükséges, gyári előírásoknak és a gyári technológiának megfelelő szerszámokkal, csapatunk a legújabb javítási tecnológiákat elsajátítva, felkészülve áll az Ön szolgálatába! A heggesztéseket, csiszolásokat és minden más folyamatot, új és újszerű, folyamatosan karbantartott készülékekkel végezzük.

A "csak" szélvédő javítást, a "csak" sárvédő vagy betörött lámpák cseréjét ugyanúgy, rövid határidőt betartva szakszerűen elvégezzük, mint a totálkárhoz közeli állapotból újjáépítős autók javítását.

Szívesen áll sorba a bizotsítónál? Ügye nem!
Mi elintézzük ezt Ön helyett. Beszerezzük a cserére szorult alkartészeket, elvégezzük a cseréjét-beépítését, szükség esetén heggesztést, huzatást, fényezését-lakkozását. Amennyiben a gépkocsija olyan mértékű sérülést szenvedett, hogy lábon vagy vontatva nem tud eljönni műhelyünkbe, úgy autószállító trailer-t biztosítunk!

Több éves tapasztalattal rendelkezünk az ilyen jellegű gépkocsik javításában, gyári technológia alapján állítjuk vissza az autó eredeti állapotát.