Horpadásból eredö sérülések

Parkoláskor előfordulhat Önnel is, visszatérve autójához azt veszi észre, hogy hiába van ajtóvédő díszléc az autóján, azon benyomódás található, egy másik autó ajtaja nekiütközhetett. Mivel sok féle autó létezik, ezért ezek a védőlécek nem egy magasságban vannak, hatékonyságuk a garázson kívül igen alacsony.
Esetleg autójának támaszkodott és ezt olyan helyen tette - sárvédő, motorháztető -, ahol az szándéka ellenére benyomódott...


Jégkár okozta nyomódások

Egyre több a jégeső, egyre gyakoribbak a szélsőséges időjárások. A globális felmelegegés egyik "mellékterméke" sajnos a jégesők megsokszorozódása. Nem csak télen, hanem az év többi időszakában is bármikor előfordulhatnak, sajnos egyre nagyobb méretben - dió, teniszlabda - hullik ránk és autóinkra, a legváratlanabb időpontban, a legváratlanabb helyszínen. Mivel a jégdarabok magasról hullanak, ezért a súlyuk az esés sebességével megtöbbszöröződik.


.

Fényezés nélküli "okos" javítások

Speciális javítási technológiánk lehetővé teszi a parkolások és a jégverések okozta horpadások olyan javítását, amelynek során a fényezés, a lakkréteg nem sérül, a fém karosszéria elemet nem kell se heggeszteni - csiszolni, így ez Önnek költségkímélő.
Abban az esetben, ha sérüléskor a fényezett felület nem roncsolódott, a hagyományos javítással szemben a finomjavítás során a meglévő eredeti fényezés megtartható.

Mentse el elérhetőségeinket telefonjába, hogy a váratlan helyzetben azonnal segíthessünk:
Lene Karosszéria | 06 70 270 06 03 | lene@t-online.hu | Műhely: Székesfehérvár, Kőrösi utca 228. (Feketehegy, Farkasvermi út.-Bébic utca sarka)