Gazdaságos javítás

GAZDASÁGOS AUTÓ JAVÍTÁS, FELÚJÍTÁS

Költségkímélő megoldások

Horpadások fényezés nélküli javítása kedvezőbb áron történik, mint egy adott karosszéria elem, vagy bárminemű alkatrész cseréje. Új gyári alkatrészeken kívül igény szerint beszerzünk minőségi utángyártottat vagy bontott alkatrészt is.

Akkor beszélünk gazdaságos javításról, amikor a biztosító – vagy biztosítás hiányában az ügyfél pénzügyi lehetőségei – úgy ítéli meg a kár nagyságát, hogy nem biztos, vagy egyáltalán nincs értelme a gépjármű megjavításának.
Mivel az autó a második legnagyobb pénzen megvehető érték az életünkben – a ingatlan után – ezért joggal ragaszkodik hozzá tulajdonosa, hogy azt valamilyen módon meg lehessen javítani és újra használhassa azt.

Cégünk a teljes körű kárügyintézést leveszi az Ön válláról, mely többek között azt is jelenti, hogy a biztosítóval egyeztet, megvizsgálja, felméri a lehetőségeket, be is szerzi az adott pénzügyi keretek között a javításhoz szükséges alkatrészeket, majd saját műhelyében helyreállítja a gépjármű eredeti állapotát.Több éves tapasztalattal rendelkezünk és ezért örülünk egyre több visszatérő és hűséges ügyfeleink visszajelzéseinek, hogy szebb állapotú autót kaptak vissza tőlünk, mint amilyet a karambol / törés / sérülés előtt vezettek.Az alábbiakban bemutatunk néhány példát, hogy oldjuk ezt meg:

UTÁNGYÁRTOTT ELEMEK

Bizonyos típusoknál és idősebb évjáratú autóknál gazdaságosabb és pénztárca kímélőbb
az utángyártott alkatrészek használata.

Mára olyan mértékben fejlődött, hogy minősített utángyártott alkatrészeket is be lehet szerezni megfelelő áron.
Mi ezekkel szeretünk dolgozni mert méretpontos és jó minőségű alkatrészek.

BONTOTT ALKATRÉSZEK

Egyszerűnek és olcsó megoldásnak tűnik a sérült autónál a bontott alkatrészekből való pótlása. Pedig ez nem olyan egyszerű. Nemcsak az évjáratot, a pontos típust, a motorizált változatot kell megkeresni, hanem hogy ezt honnan érkezik. Érthető, hogy tanácstalanul áll előtte.

Beszállítóikkal több éve ápolt kapcsolatnak köszönhetően valóban azt küldik amit kérünk, ezzel időt és pénzt spórolva Önnek. Hangsúlyozzuk, hogy teljes körű kárügyintézést elvégezzük Ön helyett, melybe bele tartozik a szükséges alkatrészek beszerzése is!

DONOR AUTÓ

A donor autó azt jelenti, hogy keresünk a gépkocsijával szinte teljesen megegyező olyan autót, amelyiknek az a része sérülésmentes, jó állapotú, amely az Ön autóján sajnos cserére szorul. Ez a “két autóból készítünk egy jót” megoldás komoly munka, de ebben is több éves tapasztalattal rendelkezünk.
Nemcsak idősebb autóknál, hanem fiatalabbnál is ez egy gazdaságos megoldás, amikor a biztosító akár casco, akár felelősség kár esetén olyan összeget állapít meg, amely számukra lezárja az ügy további menetét. Mi az ügyfélnek a megfizethető, korrekt megoldást keressük.

GAZDASÁGOS AUTÓJAVÍTÁS

Pénztárcabarát megoldások

A menthetetlennek tűnő helyzetekre is találunk olyan költséghatékony megoldást, hogy nem kell lemondania sérült autójáról!

Előzetes kárfelmérés

Küldje el fotóját a javítandó/sérült autóról.
Munkatársunk hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén és tájékoztatják a javítás várható körülményeiről.

Név (kötelező)

Telefon (kötelező)

Email (kötelező)

Sérülés leírása

Fotó feltöltése

Lene karosszéria

Számíthat ránk

Teljes körű kárügyintézés – Lakatos és festő műhely – Számos beszállító partner

15

Biztosító társaság

6

Szakember

24

Partnerhálózat

Karosszéria javítás

Rövid határidővel

Célunk, hogy minőségben és árban a lehető legjobbat nyújtsuk.
Szolgáltatásaink magas színvonala garancia munkánkra.

Lencsés Zoltán - Lene Karosszéria

Megbízhatóság - Szakértelem - Garancia

Amennyiben autója kisebb vagy nagyobb kárt szenvedett el, akkor most a legjobb helyen jár!
Forduljon hozzánk bizalommal, gépkocsiját karosszéria javító műhelyünkben garanciával javítjuk.

MŰHELY

Székesfehérvár, Körösi utca 228.

TELEFON

06 70 270 06 03

EMAIL

info@lene.hu

NYITVATARTÁS

H – P 08:00-12:00
13:00-17:00