Gazdaságos javítás

Akkor beszélünk gazdaságos javításról, amikor a biztosító - vagy biztosítás hiányában az ügyfél pénzügyi lehetőségei - úgy ítéli meg a kár nagyságát, hogy nem biztos, vagy egyáltalán nincs értelme a gépjármű megjavításának.
Mivel az autó a második legnagyobb pénzen megvehető érték az életünkben - a ingatlan után - ezért joggal ragaszkodik hozzá tulajdonosa, hogy azt valamilyen módon meg lehessen javítani és újra használhassa azt.

Cégünk a teljes körű kárügyintézést leveszi az Ön válláról, mely többek között azt is jelenti, hogy a biztosítóval egyeztet, megvizsgálja, felméri a lehetőségeket, be is szerzi az adott pénzügyi keretek között a javításhoz szükséges alkatrészeket, majd saját műhelyében helyreállítja a gépjármű eredeti állapotát.

Több éves tapasztalatal rendelkezünk és ezért örülünk egyre több visszatérő és hűséges ügyfelelink visszajelzéseinek, hogy szepp állapotú autót kaptak vissza tőlünk, mint amilyet a karambol / törés / sérülés előtt vezettek.

Az alábbiakban bemutatunk néhány példát, hogy oldjuk ezt meg:

Mentse el elérhetőségeinket telefonjába, hogy a váratlan helyzetben azonnal segíthessünk:
Lene Karosszéria | 06 70 270 06 03 | lene@t-online.hu | Műhely: Székesfehérvár, Kőrösi utca 228. (Feketehegy, Farkasvermi út.-Bébic utca sarka)